Skriv ut

Lomi Lomi

OUPS: We are still working on a good translation to Swedish language. Please read the English page, it´s almost ready.

Tack så mycket!

 

Hawaiiansk massage, som ofta kallas "Lomi Lomi", är en form av massage som utövas av de Hawaiian Kahunas (shaman) och informerade. Denna kunskap är baserad på en mer uråldriga traditioner och är den mystiska arvet av olika lärare.

 

En av de mest kända var Margaret Machado Kalehuamakanoelu'ulu'uonapali Aha'ula Keali'i, i allmänhet  "Auntie Margaret" kallas. Hon har undervisat på Big Island och var den enda autentiska Hawaiian Kahuna, från delstaten Hawaii hade licens, terapeuter lär enligt statens krav. Det har blivit över 90 år gammal och har gått på hennes kunskap till slutet.

 

Den Lomi Lomi massage har olika namn. På engelska är detta ofta massera "The Loving Touch", på svenska, är översättningen ofta "den kärleksfulla beröring mellan hjärta, hand och själ."

 

Lomi Lomi, den "drottning av massage" kallas förmedlar en unik känsla, både inne och ute. Hon rör - när den tillämpas på rätt sätt - på en mycket djupare nivå än en traditionell massage. Endast i undantagsfall händer det att nästa dag var lite öm.

 

Den Lomi Lomi massage är en helkroppsmassage där du berörde med uppvärmd olja från topp till tå med kraftfulla, mjuka och försiktiga rörelser och masseras. Hon är lugn och rytmisk samtidigt leder till djup avslappning och välbefinnande för kropp, sinne och själ. Ofta får vi veta under en Lomi Lomi massage känslan av en underbar resa inom.

 


Med mycket starka spänningar kan vara intensiv (eller fler) arbetet med att lossa de speciella problemområden. Ett samtal kan ofta lösa fysiska påfrestningar.

 


Massagen följer meridianen system i kroppen och påverkar den fysiska, mentala och känslomässiga planet. Hon balanserar chakra-systemet och det endokrina systemet. Cirkulationen stimuleras, kan insättningar avbryta och lämna kroppen. Med armar och ben stretching övningar görs så att kroppen förblir smidig och flexibel.

 

Det rekommenderas att omedelbart efter massagen och nästa dag mer än vanligt dricka för att spola ut allt det, vad har uppnåtts under massagen.

 

Denna massage är både en avhjälpande och en förebyggande effekt och kan således betraktas som hälso-och sjukvården. Det frigör fysiska spänningar samt emotionella blockeringar och bidrar till den allmänna välfärden.

 

Lomi Lomi har en lugnande och lugnande effekt, minskar stressymptom och den totala känslomässiga tillstånd är återigen harmonisk.

 

Det mest speciella med denna massage är också medvetna och kärleksfulla beröring, är vi inte ofta i vardagen, liksom ett smidigt utbyte mellan de mäktiga och mjuka rörelser och beröring. Skonsam och lugnande musik i bakgrunden avslutar känsla av välbefinnande.

 

Jag har lärt mig att Lomi Lomi Massage av Beatrice M. Freitas från Hawaii, det är en gåva för mig att förstöra människor som gör detta arbete.

 


Beroende på dina behov och jag kommer intuitivt med att släppa foder i en Lomi Lomi massage, en underbar kombination av gamla att lämna bakom sig och sedan som "född på nytt" känsla.

 


Lomi Lomi massage tar ca 60 minuter och kostar 60 €.

 

För människor som fortfarande vill njuta mer bra, ger jag en lyxig massage för 80 minuter för € 80.
I vilket fall är du planerar för en bra halvtimme dessutom en begäran om diskussion och tid för tyst gång.

 

Förutom rymden Worpswede / HB Jag erbjuder också regelbundna möten i utrymmet Unna och eventuellt hembesök.

 

Även du kan kontakta mig på en "Lomi-helg" som du organisera, bjuda din stad i Tyskland, liksom i grannländerna.

 

Copyright 2011 LOMI LOMI - MASSAGE. (c) Leicht & Frei - 2013
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok