Skriv ut

 OUPS: We are still working on a good translation to Swedish language. Please read now the English page, it´s almost ready. Tack så mycket!

 

Releasing var sent 70-talet av den amerikanske läkaren och healer par Dr EE och Ruth Lindwall (Isa och Yolanda) inrättades som ett resultat av årtionden av arbete.

 

Releasing betyder "släppar lös" och är en enkel men kraftfull metod är envis blockeringar, rädsla och oro, gamla luftkonditionerade beteenden, tankar, mönster och texturer som skiljer oss från våra "sanna jag" att anta att komma tillbaka kärleken flöda in i naturliga att nå.

 

I den djupa avslappning som vi interagerar med våra medvetna och omedvetna mentala bilder. Här kan vi påminna i våra agerar program och bestämma vilka vi vill släppa nu.

 

Så ofta smärtsamma minnen och erfarenheter neutraliseras, blockeras eller upptäckt uppdämd energi och negativa tankemönster och lösas.

 

Det för oss tillbaka till vår källa från ren glädje, kärlek, medkänsla och respekt för oss själva och andra.

 

I enskilda sessioner kommer jag följa med dig på en skyddad och en atmosfär av förtroende från släppa-(släppa) processen, du hjälper, får du bli av med din gamla mönster, rädslor och psykologiska trauman och skulle stödja er i din väg - till - hur din själ gå och öppna dig för den gudomliga kärlek och helande.

 

I dag och helg seminarier kan berörda parter lära sig släppa arbetet och lära, de till och med tillämpas i vardagen.

 

RELEASING - kom ihåg vilka vi verkligen är och släppa det som hindrar oss från att leva vår fulla potential.

 

Arbeta med RELEASING ut kommer inte till läkaren, terapeut eller psykoterapeut. Det tjänar den inre frigörelse, självkännedom och utveckling.

 

 

Releasing

Frigivningsorgan ...

Att rikta ögat till insidan,
tankar, känslor och de sinnen
det vardagliga liten chans

att släppa gamla mönster och blockeringar
som håller oss från att leva våra sanna jag.

I mina seminarier kan du lära dig om arbetet med att släppa
och djup kunskap om jaget lär
tillsammans med mig att skratta, gråta, dansa,
själva och fira livet och naturliga
upprepade släppa,

och lär dig hur du kan ansöka för att frigöra sig.

Copyright 2011 RELEASING. (c) Leicht & Frei - 2013
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok