Skriv ut

 

 OUPS: We are still working on a good translation to Swedish language. Please read now the English page, it´s almost ready. Tack så mycket!

 


Jag är en mamma till tre underbara vuxna barn och "liv" konstnär. Sedan 1996 har jag arbetat med Feng Shui och Releasing (att släppa lös gamla mönster, rädslor och blockeringar på själ nivån) sedan juli 2000 och är egenföretagare som Feng Shui och Releasing. Även som VHS lärare jag arbetat i många år. I juli 2004 fick jag tillstånd av Isa och Yolanda Lindwall och välsignade att arbeta som Releasinglärare.

År 2003 började jag min utbildning med Johan Wahlström i Hawaiiansk tarmreningen och kan anta denna metod i samarbete på en rad behandlingar i Sverige och Tyskland från honom. Jag fick välsignelse och tillåtelse tant Margaret från Hawaii via Beatrice Freitas att dela arbetet i seminarier.

När Beatrice Freitas jag gjorde 2005 en utbildning i Hawaiian Lomi Lomi massage.
I augusti 2005 gav jag mitt första seminarium utan Johan i Hawaiiansk tarmreningen i seminariet huset Ohlenbusch Worpswede. Sedan dess har jag nu gått över 100 behandlingar i Tyskland, Sverige, Estland, Spanien och Sydtyrolen.

Jag har själv gjort 12 tarmreningen under åren och jag känner tio gånger och kännetecknas av utsläpp av "släppa" från år till år lättare, yngre och friskare.

Copyright 2011 OM MIG. (c) Leicht & Frei - 2013
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok